گروه مهندسی کویر - آب، فاضلاب، انرژی

ارائه دهنده خدمات نوین آب، فاضلاب، انرژی- پکیج تصفیه فاضلاب MBR و تانک ضربه گیر

گروه مهندسی کویر - آب، فاضلاب، انرژی

ارائه دهنده خدمات نوین آب، فاضلاب، انرژی- پکیج تصفیه فاضلاب MBR و تانک ضربه گیر

گروه مهندسی کویر - آب، فاضلاب، انرژی

گروه مهندسی کویر با پشتوانه و تکیه بر سوابق طولانی علمی و اجرایی کادر مدیریتی و پرسنل متخصص و مجرب، فعالیت خود را در زمینه ارائه خدمات مهندسی آغاز نموده است. این گروه مهندسی با هدف فعالیت مثبت و موثر در صنعت آب و فاضلاب کشور و پیشبرد پروژه های عمرانی و زیرساختی موجود تأسیس شده که به منظور دستیابی به این اهداف، مجموعه ای از کارشناسان خبره و با سابقه این صنعت که در شرکتها و عرصه های مختلف و معتبر فعالیت داشته و کسب تجربه نموده اند، در این شرکت گرد هم آمده اند. کارکنان و کادر اجرایی این شرکت با تجربه بیش از 13 سال در این صنعت و حضور در شرکتهای فعال و بزرگ مهندسی آب و فاضلاب بوده که در حال حاضر تحت نام گروه مهندسی کویر ارائه خدمات می نمایند.

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۶ شهریور ۹۵، ۱۲:۵۵ - محمد آذرکار
    👌
  • ۱۱ مرداد ۹۵، ۱۹:۱۹ - vahid
    perfect
  • ۶ مرداد ۹۵، ۰۹:۰۷ - محسن فرازی
    عالی
  • ۰
  • ۰

هوادهی فاضلاب

جهت انتقال اکسیژن به درون فاضلاب و هوادهی به آن می‌توان از هوادهی عمقی با استفاده از بلوئرهوادهی فاضلاب و یا هواده‌های سطحی دور کند و دور تند استفاده نمود. عمل تماس فاضلاب با هوا بطور کلی به دو صورت هوادهی عمقی با دیفیوزر و هوادهی سطحی توسط هواده‌های توربینی انجام می‌پذیرد که در ادامه به اختصار معرفی می‌گردند.

هوادهی عمقی با دیفیوزر

در این روش، دمیدن هوا به درون فاضلاب با کمک بلوئر (دمنده) یا کمپرسور و توسط لوله‌های تحت فشار انجام می‌گیرد که به این عمل هوادهی عمقی می‌گویند. تجهیزات اصلی مورد استفاده در هوارسانی به فاضلاب در این روش در واقع و در نهایت پخش (Air Blowers) شامل سیستم توزیع هوا، انتقال هوا، دمنده‌های هوا حباب‌های هوا توسط دیفیوزرهای حباب ریز (دیسکی یا لوله‌ی) با غشاء ممبرانی می‌باشند. در این روش هوادهی، هوای فشرده شده توسط دمنده‌ها با فشار زیاد از طریق لوله‌های رابط دیفیوزرها تقریباً از 30 سانتیمتری کف حوض هوادهی به درون فاضلاب تزریق می‌گردد. سپس حباب‌های ریز هوا در تماس با فاضلاب مسیر خود را به سمت سطح مایع طی می‌نمایند و درمسیر خود و در تماس با فاضلاب قسمتی از اکسیژن هوا در مایع حل می‌گردد و از این طریق نیاز میکرو ارگانیسم‌ها را به اکسیژن تأمین می‌نماید. از محاسن این سیستم هوادهی می‌توان به جذب مقدار زیادی از اکسیژن به علت طی مسیر طولانی توسط فاضلاب اشاره نمود.

هواده‌های سطحی

در این سیستم با بر هم زدن، تلاطم، اختلاط، پخش کردن و پاشیدن قطرات فاضلاب به هوا، سطح تماس سیال با هوا افزایش یافته و به فاضلاب هوا رسانی می‌گردد. در این روش هواده‌ها روی پل خارج از مایع مخلوط قرار گرفته و فقط پروانه آن‌ها در عمق معینی از مایع قرار می‌گیرد. هواده‌ها فاضلاب را شدیداً بهم می‌زنند تا از ته نشین شدن مواد معلق جلوگیری به عمل آورده و نیز سطح تماس مایع مخلوط را با هوا افزایش دهند. فاضلاب از این طریق اکسیژن مورد نیاز میکرو ارگانیسم‌ها را دریافت نموده و در خود حل می‌نماید. از مزایای عمده این روش سادگی عمل راهبری و نگهداری بوده ضمن آنکه برحسب نیاز، عمق غوطه‌وری پروانه‌ها در ساخت و تولید هواده‌های سطحی کامپوزیتی یا فولادی قابل تغییر می‌باشد.

  • ۹۵/۰۸/۲۷
  • گروه مهندسی کویر

دیفیوزر

فاضلاب

هوادهی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی