گروه مهندسی کویر - آب، فاضلاب، انرژی

ارائه دهنده خدمات نوین آب، فاضلاب، انرژی- پکیج تصفیه فاضلاب MBR و تانک ضربه گیر

گروه مهندسی کویر - آب، فاضلاب، انرژی

ارائه دهنده خدمات نوین آب، فاضلاب، انرژی- پکیج تصفیه فاضلاب MBR و تانک ضربه گیر

گروه مهندسی کویر - آب، فاضلاب، انرژی

گروه مهندسی کویر با پشتوانه و تکیه بر سوابق طولانی علمی و اجرایی کادر مدیریتی و پرسنل متخصص و مجرب، فعالیت خود را در زمینه ارائه خدمات مهندسی آغاز نموده است. این گروه مهندسی با هدف فعالیت مثبت و موثر در صنعت آب و فاضلاب کشور و پیشبرد پروژه های عمرانی و زیرساختی موجود تأسیس شده که به منظور دستیابی به این اهداف، مجموعه ای از کارشناسان خبره و با سابقه این صنعت که در شرکتها و عرصه های مختلف و معتبر فعالیت داشته و کسب تجربه نموده اند، در این شرکت گرد هم آمده اند. کارکنان و کادر اجرایی این شرکت با تجربه بیش از 13 سال در این صنعت و حضور در شرکتهای فعال و بزرگ مهندسی آب و فاضلاب بوده که در حال حاضر تحت نام گروه مهندسی کویر ارائه خدمات می نمایند.

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۶ شهریور ۹۵، ۱۲:۵۵ - محمد آذرکار
    👌
  • ۱۱ مرداد ۹۵، ۱۹:۱۹ - vahid
    perfect
  • ۶ مرداد ۹۵، ۰۹:۰۷ - محسن فرازی
    عالی
  • ۱
  • ۰

 استخراج آب از مدفوع گاو

چه بخواهید و چه نخواهید، بی‌شک، گاو یکی از مفید‌ترین موجودات زمین برای انسان‌ها بوده است. از فراورده‌های لبنیاستخراج آب از مدفوع گاو گرفته تا گوشتی و حتی استفاده از آن‌ها در فعالیت‌های کشاورزی در گذشته همواره توانسته‌اند برای انسان‌ها مفید باشد. در کنار تمام این فوائد، این 1.5 میلیارد گاوی که روی زمین زندگی می‌کنند، با وجود حجم بالای گازهای گلخانه‌ای که تولید می‌کنند، یک معضل زیست‌محیطی شناخته می‌شوند.

اما دانشمندان دانشگاه ایالتی می‌شیگان، راهی پیدا کرده‌اند تا بتوانند حتی از کودی که این حیوان تولید می‌کنند نیز، چیز مفیدی استخراج کنند: آب تازه! بنابراعلام این دانشمندان، با عبور دادن مدفوع گاو از میکروارگانیسم‌های هضم‌کنندهٔ بی‌هوازی و استفاده از فرایند اسمز معکوس (فرایندی است که در آن از فشار برای معکوس نمودن جریان اسمزی آب از درون یک غشای نیمه تراوا استفاده می‌شود) آن‌ها توانستند از سوی دیگر H2O خالص بگیرند.

 یک گاو به طور میانگین سالانه حدود 38 هزار لیتر «مواد اولیه» تولید می‌کند که با استفاده از این روش می‌توان از حدود نیمی از آن آب استخراج کرد (بقیه به انرژی و کود تبدیل می‌شوند). البته جای نگرانی وجود ندارد چرا که این دانشمندان وعده داده‌اند از محصول نهایی فقط برای دام و طیور و نه برای مصرف انسانی استفاده شود؛ که البته با یک بازاریابی خوب ممکن است شرایط طور دیگری رقم بخورد!

به نظر می رسد تنها راه حل مشکل بحران کمبود آب، استفاده از تکنولوژی و اختراع سیستمها و روشهای جدید تأمین یا بازگشت آب به چرخه مصرف می باشد.

ترجمه شده از سایت انگلیسی زبان www.engadget.com 

  • ۹۵/۰۴/۳۰
  • گروه مهندسی کویر

استخراج آب

کمبود آب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی