گروه مهندسی کویر - آب، فاضلاب، انرژی

ارائه دهنده خدمات نوین آب، فاضلاب، انرژی- پکیج تصفیه فاضلاب MBR و تانک ضربه گیر

گروه مهندسی کویر - آب، فاضلاب، انرژی

ارائه دهنده خدمات نوین آب، فاضلاب، انرژی- پکیج تصفیه فاضلاب MBR و تانک ضربه گیر

گروه مهندسی کویر - آب، فاضلاب، انرژی

گروه مهندسی کویر با پشتوانه و تکیه بر سوابق طولانی علمی و اجرایی کادر مدیریتی و پرسنل متخصص و مجرب، فعالیت خود را در زمینه ارائه خدمات مهندسی آغاز نموده است. این گروه مهندسی با هدف فعالیت مثبت و موثر در صنعت آب و فاضلاب کشور و پیشبرد پروژه های عمرانی و زیرساختی موجود تأسیس شده که به منظور دستیابی به این اهداف، مجموعه ای از کارشناسان خبره و با سابقه این صنعت که در شرکتها و عرصه های مختلف و معتبر فعالیت داشته و کسب تجربه نموده اند، در این شرکت گرد هم آمده اند. کارکنان و کادر اجرایی این شرکت با تجربه بیش از 13 سال در این صنعت و حضور در شرکتهای فعال و بزرگ مهندسی آب و فاضلاب بوده که در حال حاضر تحت نام گروه مهندسی کویر ارائه خدمات می نمایند.

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۶ شهریور ۹۵، ۱۲:۵۵ - محمد آذرکار
    👌
  • ۱۱ مرداد ۹۵، ۱۹:۱۹ - vahid
    perfect
  • ۶ مرداد ۹۵، ۰۹:۰۷ - محسن فرازی
    عالی
  • ۰
  • ۰

براساس اعلام آژانس بین المللی غذا ۷۰ درصد آب‌های جهان صرف کشاورزی، ۲۰ درصد صرف صنعت و ۱۰ درصدبحران آب در اقتصاد جهان صرف مصارف خانگی می‌شود. براساس پژوهش‌های انجام شده در اثر بروز جنگ‌های احتمالی خصوصاً در خاورمیانه به ۱۸۰ میلیارد دلار برای حل بحران آب نیاز خواهد بود. پژوهش‌ها نشان می‌دهد هر شخص برای زنده ماندن روزانه به ۵ لیتر آب برای نوشیدن، ۵۰ لیتر برای خدمات و استفاده‌های بهداشتی نیاز دارد اما بیشترین آبی که انسان مصرف می‌کند مربوط به غذاهایی است که تولید می‌نماید.

به عنوان مثال برنج در بسیاری از کشورهای فقیر و در حال توسعه از جمله مواد غذایی اساسی به شمار می‌رود که خصوصاً کشورهای پرجمعیت جنوب شرق آسیا در این خصوص قابل ذکرند و برای تولید مصرف روزانه برنج اشخاص مقادیر زیادی آب لازم است. در کشورهایی همچون کشورهای آمریکای جنوبی که گوشت بیشتر مصرف می‌کنند رقم مصرف آب برای تولید آن در سطح بالایی است.

اگرچه کره زمین مملو از مقادیر زیادی آب است اما با این وجود خطر کم‌آبی جامعه بشریت را تهدید می‌کند. پدیده کم‌آبی در آمریکا و آفریقا بیشتر نمود دارد به‌طوری که در کشور لیبی آ‌ب‌های عمق صحرا با هدف انتقال به مناطق مسکونی مکیده می‌شود و درکشور چین نیز برای یافتن آب‌های سالم حفاری‌های هزار متری صورت می‌گیرد. همچنین تعداد زیادی از دریاچه‌های جهان در حال خشک شدن هستند و یا این که کاملاً خشک شده اند. برای مثال دریاچه چاد که مقدار زیادی از آبش صرف کشاورزی می‌شد به سرعت در حال خشک شدن است.

دریاچه وال نیز که دارای آب شور بوده به طور کامل خشک و از نقشه جهان حذف شده است. اکنون خشک شدن دریاچه‌های جهان به یک معضل اصلی تبدیل شده که رودخانه‌ها و چشمه‌ها نیز از این تهدید در امان نیستند. کارشناسان بشدت بر ضرورت متوقف کردن اسراف آب و جلوگیری از نابودی جنگل‌ها تأکید می‌کنند.

یکی دیگر از مسائل قابل توجه درباره کاهش آب‌ها خطر مرگ انسان‌ها به علت تشنگی و یا گرسنگی است که اکثر انسان‌ها به این مسأله توجهی ندارند و یا این که اصلاً احتمال وقوع چنین مسأله‌ای را احساس نمی‌کنند اما کارشناسان درباره این مسأله نیز هشدار می‌دهند.

در عین حال میانگین مصرف آب توسط انسان‌ها سال به سال افزایش می‌یابد. برای مثال مصرف آب در سطح جهان طی سال‌های ۲۰۰۰ الی ۲۰۰۵ سه برابر افزایش یافته است. بنابراین با توجه به افزایش جمعیت فعلی و احتمال اضافه شدن ۲‎/۵ میلیارد نفر دیگر به جمعیت جهان چه اتفاقی خواهد افتاد. خصوصاً با توجه به انفجارهای جمعیتی که در چین، هند، آفریقا، خاورمیانه و آمریکای لاتین رخ می‌دهد و همچنین شیوه‌های کشاورزی که با مصرف زیاد آب همراهند در حال افزایش‌اند.

از جمله مناطقی که بشدت تهدید می‌شود منطقه خاورمیانه است که از موریتانی در غرب شروع و به شبه جزیره عربی در غرب خاتمه می‌یابد. نکته قابل توجه درباره این منطقه آن است که ۸۷ درصد از اراضی آن را صحراها تشکیل داده اند. در سال ۱۹۵۰ ذخیره سالانه قابل دسترسی برای هر فرد ۴۰۰۰ متر مکعب بوده که امروز به کمتر از ۱۰۰۰ متر مکعب رسیده است و انتظار می رود این رقم تا سال ۲۰۵۰ به ۵۷۷ متر مکعب آب کاهش خواهد یافت.

کارشناسان آب جهان عرب اعلام می کنند جهان عرب ۵ درصد ساکنان جهان یعنی ۳۸۵ میلیون نفر را در خود جای داده است این در حالی است که فقط یک درصد منابع آبی جهان را در اختیار دارد. اگرچه در منطقه عربی آب‌های زیرزمینی وجود دارد اما آنها نیز به علت افراط در استخراج و افزایش شوری در معرض تهدید و خشک شدن قرار دارند. همچنین ۵۰ درصد آب منطقه عربی از رودخانه‌هایی تأمین می شود که خارج از مرزهای منطقه سرچشمه می‌گیرند از جمله نیل، دجله و فرات. بنابراین تکیه بر آنها در وضعیت متزلزلی قرار دارد زیرا عواملی همچون عدم استقرار سیاسی و درگیری‌ها توسعه زیرساخت‌های آبی را با موانع جدی روبه رو می کند. توزیع آب در میان کشورهای عربی نیز وضعیت نابسامانی دارد در حالی که کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در دستیابی به آب‌های آشامیدنی از وضعیت خوبی برخوردارند اما اوضاع توزیع آب در سومالی، فلسطین و یمن بسیار ضعیف است. شایان ذکر است کشور عربستان در سال ۲۰۰۲ ، ۷ درصد از درآمدهای نفتی خویش یعنی ۳۴ میلیارد را در بخش آب سرمایه گذاری کرد.

براساس آمارهایی که روزنامه ایندیپندنت انگلیس منتشر کرده اگر ۱‎/۱ میلیارد نفر دیگر آب آشامیدنی مناسب نداشته باشند یک سوم ساکنان کره زمین با بحران‌هایی مواجه خواهند شد. این در حالی است که هم اکنون در سطح جهان افراد زیادی به علت عدم مصرف آب سالم راهی بیمارستان‌ها می‌شوند و روزانه ۳۴ هزار نفر به علت عدم مصرف آب سالم و بهداشتی می‌میرند. در حال حاضر حدود ۱‎/۵ میلیارد انسان که اکثرشان در نیمه جنوبی کره زمین واقع‌اند به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند. 

  • ۹۵/۰۶/۱۴
  • گروه مهندسی کویر

آب

بحران آب

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی