گروه مهندسی کویر - آب، فاضلاب، انرژی

ارائه دهنده خدمات نوین آب، فاضلاب، انرژی- پکیج تصفیه فاضلاب MBR و تانک ضربه گیر

گروه مهندسی کویر - آب، فاضلاب، انرژی

ارائه دهنده خدمات نوین آب، فاضلاب، انرژی- پکیج تصفیه فاضلاب MBR و تانک ضربه گیر

گروه مهندسی کویر - آب، فاضلاب، انرژی

گروه مهندسی کویر با پشتوانه و تکیه بر سوابق طولانی علمی و اجرایی کادر مدیریتی و پرسنل متخصص و مجرب، فعالیت خود را در زمینه ارائه خدمات مهندسی آغاز نموده است. این گروه مهندسی با هدف فعالیت مثبت و موثر در صنعت آب و فاضلاب کشور و پیشبرد پروژه های عمرانی و زیرساختی موجود تأسیس شده که به منظور دستیابی به این اهداف، مجموعه ای از کارشناسان خبره و با سابقه این صنعت که در شرکتها و عرصه های مختلف و معتبر فعالیت داشته و کسب تجربه نموده اند، در این شرکت گرد هم آمده اند. کارکنان و کادر اجرایی این شرکت با تجربه بیش از 13 سال در این صنعت و حضور در شرکتهای فعال و بزرگ مهندسی آب و فاضلاب بوده که در حال حاضر تحت نام گروه مهندسی کویر ارائه خدمات می نمایند.

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۶ شهریور ۹۵، ۱۲:۵۵ - محمد آذرکار
    👌
  • ۱۱ مرداد ۹۵، ۱۹:۱۹ - vahid
    perfect
  • ۶ مرداد ۹۵، ۰۹:۰۷ - محسن فرازی
    عالی
  • ۰
  • ۰

تولید برق از زباله با استفاده از نیروگاه های مخصوص انجام می‌شود . هدف اصلی این نیروگاه ها کاستن از اثرات مخرب زباله ها بر روی کره زمین می باشد. یکی از موفق‌ترین نیروگاه‌هایی که اقدام به تولید برق از زباله می‌کند در کشور فرانسه و شهر پاریس قرار دارد. این نیروگاه ارزشمند در سال ۲۰۰۸ میلادی تاسیس شده است. خوراک این نیروگاه زباله‌های شهر پاریس می‌باشد. این نیروگاه میتواند سالانه برق مورد نیاز ۷۹۰۰ خانه مسکونی را در شهر پاریس تامین کند. به عبارت دیگر چراغ ۷۹۰۰ خانه با زباله روشن می‌شود !!

ذکر این نکته خالی از لطف نیست که در کشورهای اروپایی بیش از ۷۰ درصد از زباله‌ها بازیافت می‌شوند که همین امر حکایت از توجه مردم و مسولین به امر بازیافت زباله ها دارد.

پس از ذکر یک مقدمه کوتاه می‌خواهیم به این سوال پاسخ بدهیم که تولید برق از زباله به چه روش‌هایی صورت می‌گیرد. به طور خلاصه مهم‌ترین روش‌های تولید برق از زباله شامل روش‌های زیر می‌باشد:

1. سوزاندن زباله

2. تولید برق از دفنگاه زباله

3. روش پلاسما

4. روش بیوگاز

تولید برق با استفاده از سوازندن زباله: همه ما میدانیم که مواد آلی موجود در زباله‌ها قابل احتراق می باشند و در اثر سوختن انرژی حرارتی تولید می کنند. این انرزی حرارتی استحصال شده میتواند برای جوشاندن آب و تولید بخار آب استفاده شود. سپس بخار آب نیز برای حرکت تورییبن‌ها استفاده میشود و از توربین‌ها نیز برق یا جریان الکتریسیته تولید میشود. تولید برق از زباله با استفاده از این روش در بسیاری از کشورها انجام میوشد. اما نکته مهم ان است که این نیروگاه‌ها باید استانداردها را رعایت کنند و از خروج گازهای سمی حاصل از احتراق زباله ها جلوگیری نمایند. در این روش مقدار پسماند حاصل از زباله‌ها در حدود ۱۰ درصد خوراک اولیه نیروگاه می‌باشد.

دومین روش تولید برق از زباله را که میخواهیم به صورت اختصار توضیح بدیهم روش تولید برق از دفنگاه زباله می‌باشد. در این روش زباله‌ها در یک محیط بدون اکسیژن نگهداری میشوند. زباله‌ها پس از مدتی شروع به تجزیه می‌کنند و در اثر این تجزیه گاز متان تولید میشود. این گاز قابل احتراق می‌باشد و از احتراق این گاز برای چرخش دیزل‌ها و توربین‌ها استفاده می‌شود. نکته مهم و جالب این است که تولید گاز در این روش ۲ ماه پس از دفن زباله ها آغاز شده و تا ۱۰۰ سال نیز میتواند ادامه داشته باشد.

تولید برق از زباله با استفاده از روش پلاسما

پلاسما در واقع شکل چهارم ماده میباشد. حالت گاز یونیزه ماده را پلاسما می‌گویند. در روش پلاسما گرمای زیادی (نزدیک به ۱۰۰۰۰ درجه سانتی گراد) تولید می‌شود. که شبیه آن در خورشید روی میدهد. نکته جالب توجه این است که در این روش هیچ احتراقی صورت نمیگیرد و هیچ ماده سمی نیز تولید نمیشود چراکه در دمای ۱۰۰۰۰ در جه سانتی  گراد تمام سموم از بین میرود. این روش تولید زباله کاملا دوستدار محیط زیست بوده و قابلیت حذف هر نوع پسماندی را دارد.

تولید برق از زباله با استفاده ار زوش بیوگاز: در این روش زباله‌ها در مخازن بی‌هوازی نگهداری میشوند. زباله‌ها در مخزن مربوطه مورد عمل هضم بی هوازی قرار می‌گیرند و از آنها بیوگاز که عمدتا شامل متان و دی اکسید کربن است تولید میشود و گاز متان هم برای تولید برق مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

  • ۹۵/۰۹/۲۴
  • گروه مهندسی کویر

انرژی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی